مزاج NO FURTHER A MYSTERY

مزاج No Further a Mystery

مزاج No Further a Mystery

Blog Article

در کل این فصل برای مزاج‌های سرد، فصلی ایده‌آل است و مزاج آن‌ها را تعدیل می‌کند.

داروی بوسپیرون؛ همه چیز درباره بوسپیرون؛ نحوه مصرف و عوارض جانبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فصل بهار مزاجی معتدل دارد. بهار فصل دفع سموم است. طب سنتی در این فصل تاکید به خوردن غذاهای سبک دارد تا از غلیظ شدن خود جلوگیری شود.

خواب‌آلودگی در اکثر مواقع از روی چهره این افراد مشخص است.

يمكنك معرفة مزاج الشخص الآخر عن طريق تركيزك على لغة الجسم وتعبيرات الوجه والصوت. يمكنك ملاحظة إذا كان الشخص يبدو متوترًا أو مسترخيًا، وإذا كان يتحدث بصوت مرتفع أو منخفض، كما يمكنك ملاحظة تعابير الوجه وحركات اليدين التي قد تكشف عن حالته المزاجية.

پوست مرطوب، تن صدای پایین، موی نازک و روشن و چرب، چشمان درشت از دیگر ویژگی‌های این افراد است.

باوری قدیمی وجود دارد که می‌گوید مزاج در اثر واکنش بین عناصر چهارگانه (آب، آتش، خاک، هوا) جسم ایجاد می‌شود.

ممکن است با مشکلاتی مثل عدم توجه و تمرکز یا فراموشی دست و پنجه نرم کنند. افرادی که مزاج گرم و تر یا دموی دارند، معمولا در ظاهر، بدن درشتی دارند. پوست آن‌ها نیز سرخ و سفید بوده و موهای پرپشتی دارند. در دسته افراد خوش خواب قرار می‌گیرند و پوستشان نرم و مرطوب است.

به دلیل تعدیل مزاج، غذاهای تر حالا چه گرم و تر و چه سرد و تر مثل آلو، اسفناج، تخم ریحان و برنج برای Mazaj افراد خشک مزاج مناسب‌تر است.

بادر نظر گرفتن اینکه تا قبل از متفکران یونان باستان روش منسجم پزشکی بر پایه مزاج (روش‌های شیمیایی تنظیم‌کننده رفتار انسان) نیست اما ممکن است ریشه در تمدن‌های مصر باستان[۲] و بین‌النهرین[۳] داشته باشد. اما اولین مدارک از نوشته‌های نظریه‌پرداز پزشکی الکمئون (حدود ۵۴۰–۵۰۰ قبل از میلاد) بدست آمده که شامل فهرست مزاجی طولانی شامل عناصر اساسی توصیف‌شده توسط امپدوکلس مانند آب، هوا، خاک، آتش، و غیره بود. بقراط نیز معمولاً با به کار بردن این ایده در پزشکی اعتبار دارد.

پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طب‌های دیگر را نیز رد کرده‌است. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی می‌گویند. برخی آداب و رسوم، عقاید و باورها در افراد یک منطقه آنقدر ریشه دار می‌شود و مردم با باور، تلقین و تعصبی که دارند ناخودآگاه به آن دچار یا با آن معالجه سطحی می‌شوند.[۱]

مزاج‌های اصلی چهارگانه یا همان اخلاط چهارگانه شامل مزاج صفراوی (گرم و خشک)، مزاج دموی (یا همان گرم و ‌تر)، مزاج سوداوی (طبع سرد و خشک) و مزاج بلغمی (سرد و ‌تر) هستند که در ادامه هرکدام را توضیح می‌دهیم.

پیش از فکر کردن به درمان مزاج بلغمی ، ابتدا باید با این مزاج آشنا شوید و بدانید که مزاج سرد و تر چگونه است. بلغمی‌ها معمولا اضافه وزن دارند و پوست سفید و موهای کم‌پشت از جمله ویژگی‌های ظاهری آن‌ها است. این افراد دیر تشنه می‌شوند و تمایل کمتری به مصرف آب در طول روز دارند.

Report this page